WAT KOST HUWELIJKS FOTOGRAFIE?

U verdient een unieke, op maat gemaakte benadering van uw huwelijks- en liefdesverhaal.

Kies uw pakket

Zilver

Zilver

4 uur fotografie
vrijblijvende kennismaking
Alle bewerkte beelden in HR via online gallerij

€740

Goud

Goud

8 uur fotografie
vrijblijvende kennismaking
Alle bewerkte beelden in HR via online gallerij
Second shooter

€940

Diamant

Diamant

12 uur fotografie
vrijblijvende kennismaking
Alle bewerkte beelden in HRvia online gallerij
Second Shooter

€1140


WAT KRIJG JE VOOR DEZE PRIJS?


ERVAREN FOTOGRAFEN

Wij staan de hele dag voor jullie klaar en hebben meer dan 6 jaar ervaring in bruiloften fotograferen. Wij houden van een positieve kijk op de wereld. Met humor toveren wij graag een glimlach op iedereens gezicht. Samen met jullie gaan wij er wat mooi's van maken.

Vanaf pakket GOUD zijn we met 2 fotografen.

FOTO’S EENVOUDIG SNEL IN HUIS

Wij werken met een online systeem waardoor je de foto’s rechtstreeks in huis ontvangt. Geen gehannes met bezorgingen per post, waarvoor je een hele dag thuis moet gaan zitten wachten tot de postbode eindelijk het pakketje langs komt brengen. 3 weken na de bruiloft ontvang je van ons een downloadlink waarmee je alle foto’s direct kunt downloaden. Zo heb je de foto’s eenvoudig snel in huis.

TROUWALBUM (optie)

De mooiste foto’s van de bruiloft worden gedrukt in een trouwalbum. Met dit trouwalbum heb je direct alle foto’s van jullie bruiloft bij de hand. Het is makkelijk mee te nemen, zodat je familie, vrienden en zelfs je collega’s op het werk kunt laten zien hoe leuk jullie dag is geweest. Het is mogelijk om het trouwalbum bij te bestellen vanaf €275

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT WORDT DOOR ANDERE BRUIDSPAREN GEKOZEN?

De meeste bruidsparen laten hun bruiloft van begin tot eind vastleggen. Dus vanaf het eerste uur van de voorbereidingen, de ‘first-look’, met daarna de fotoshoot, ceremonie, borrel, groepsfoto’s, diner en het eerste deel van het feest. Afhankelijk van jullie dagindeling komt dit neer op ongeveer 12 uur.

Hoeveel foto's krijgen we?

Een exact aantal foto's kunnen we niet geven omdat deze vasthangen van het moment en de gebeurtenissen. We kunnen wel een marge geven van ongeveer een 45 foto's per uur. LET WEL OP dat dit een marge is en deze dus meer of minder kan zijn.

Wij HEBBEN INTERESSE, WAT MOET IK NU DOEN?

Leuk dat onze stijl van fotograferen jullie aanspreekt. Neem eenvoudig persoonlijk contact met ons op. Ook van jullie dag maken wij graag mooie foto’s!

Spreekt onze stijl van fotograferen jullie aan?


Dan heb je de fotografen voor jullie bruiloft gevonden! Vooraf maken we uitgebreid kennis met elkaar en kunnen we alle wensen voor de bruiloft bespreken. Nadat wij weten wat jullie wensen zijn, sturen wij jullie onze offerte.

wacht niet te lang met boeken. Gemiddeld boekt een bruidspaar 6 maanden voor hun bruiloft.

Maak het Mooiste Fotoalbum met Optie Fotoalbum


De fantastische wereld van het creëren van gepersonaliseerde fotoalbums .

Bij ons heb je de mogelijkheid om een fotoalbum helemaal naar jouw wens te laten maken. We werken samen met de firma Dutch Ink Albums – Nederlandse Luxe Fotoalbums, een gerenommeerde naam in de sector, om je de meest high-end fotoalbums aan te bieden. Het proces is heel eenvoudig: samen met ons stel je de trouwfoto's samen die je in je fotoalbum wilt. Het team van deskundige ontwerpers zal vervolgens aan de slag gaan om een prachtig fotoalbum voor je te maken dat je charmeert vanaf de allereerste blik. De prijzen starten vanaf slechts € 300. Dit is een kleine prijs voor een thesaurus van herinneringen die je voor altijd bij je zal dragen.


Je hebt elkaar het ja-woord gegeven, het feest is inmiddels voorbij. Gelukkig is er nog één ding overgebleven van jullie bruiloft; de foto’s!Na de bruiloft volgt er voor ons een intensief proces. Wij selecteren de mooiste foto’s die wij daarna stuk voor stuk voorzien van ons kenmerkende stijl. Je ontvangt van ons een downloadlink waarmee alle foto’s direct binnen gehaald kunnen worden. Wij werken met een eenvoudig online systeem waardoor je de foto’s rechtstreeks in huis ontvangt en met familie kan delen. In veel gevallen heb je de foto’s al in huis op het moment dat je terug komt van jullie huwelijksreis.

Ook krijg je na afloop een fotoalbum(optie) met de allermooiste trouwfoto’s. Een mooi boek wat makkelijk mee te nemen is zodat je makkelijk de dag kunt delen met je familie en vrienden.

Iets meer op maat nodig?

Fotopakket op maat

Je kan bij Photogenic zeker een pakket op maat maken. stuur ons een mailtje en wij contacteren je terug om jouw dag te laten verlopen hoe jullie dat willen. Samen zorgen we voor de mooiste, speciaalste en beste dag ooit!

Contacteer ons vrijblijvend

1 / 1

EVENEMENTEN

  • €65/uur
  • Alle bewerkte beelden in hoge resolutie via online gallerij

LIFESTYLE/PORTRET

Indoor

  • 60min: €95
  • 90min: €120


Outdoor

  • 30min:€110
  • 60min€135:
  • 90 min:€185