fotograaf prijzen

Bij aankoop van een fotoalbum gaat de btw van 21% naar 6% op jullie totaal bedrag.

Huwelijksfotografie (8u)

€940 excl. btw.

8 uur fotografie
vrijblijvende kennismaking
2 fotografen
Alle bewerkte beelden in HR via online gallerij (klik hieronder op meer informatie).

Huwelijksfotografie (12u)

€1140 excl. btw.

12 uur fotografie
vrijblijvende kennismaking
2 fotografen
Alle bewerkte beelden in HR via online gallerij (klik hieronder op meer informatie).

A' la carte (vanaf 2u ).

A' la carte

Hadden jullie graag een voorstel op maat ontvangen of plan je een destination wedding (buiten Belgie) .Vul het formulier via contact in of klik hieronder op meer informatie.
Vrijblijvend kennismaking
Alle bewerkte beelden in HR via online gallerij.WAT KRIJG JE VOOR DEZE PRIJS?


ERVAREN FOTOGRAFEN

Wij staan de hele dag voor jullie klaar en hebben meer dan 8 jaar ervaring in bruiloften fotograferen. Wij houden van een positieve kijk op de wereld. Met humor toveren wij graag een glimlach op iedereens gezicht. Samen met jullie gaan wij er wat moois van maken.

Vanaf 6u zijn we met 2 fotografen.


FOTO’S EENVOUDIG SNEL IN HUIS

Wij werken met een online systeem waardoor je de foto’s rechtstreeks in huis ontvangt. Geen gehannes met bezorgingen per post, waarvoor je een hele dag thuis moet gaan zitten wachten tot de postbode eindelijk het pakketje langs komt brengen. 3 weken na de bruiloft ontvang je van ons een downloadlink waarmee je alle foto’s direct kunt downloaden. Zo heb je de foto’s eenvoudig snel in huis.


TROUWALBUM (optie)

De mooiste foto’s van de bruiloft worden gedrukt in een trouwalbum. Met dit trouwalbum heb je direct alle foto’s van jullie bruiloft bij de hand. Het is makkelijk mee te nemen, zodat je familie, vrienden en zelfs je collega’s op het werk kunt laten zien hoe leuk jullie dag is geweest. Het is mogelijk om het trouwalbum bij te bestellen vanaf €275


VEEL GESTELDE VRAGEN


WAT WORDT DOOR ANDERE BRUIDSPAREN GEKOZEN?

De meeste bruidsparen laten hun bruiloft van begin tot eind vastleggen. Dus vanaf het eerste uur van de voorbereidingen, de ‘first-look’, met daarna de fotoshoot, ceremonie, borrel, groepsfoto’s, diner en het eerste deel van het feest. Afhankelijk van jullie dagindeling komt dit neer op ongeveer 12 uur.HOEVEEL FOTO'S KRIJGEN WE?

Een exact aantal foto's kunnen we niet geven omdat deze vasthangen van het moment en de gebeurtenissen. We kunnen wel een marge geven van ongeveer een 45 foto's per uur. LET WEL OP dat dit een marge is en deze dus meer of minder kan zijn.Wij HEBBEN INTERESSE, WAT MOET IK NU DOEN?

Leuk dat onze stijl van fotograferen jullie aanspreekt. Neem eenvoudig persoonlijk contact met ons op. Ook van jullie dag maken wij graag mooie foto’s!

Spreekt onze stijl van fotograferen jullie aan?


Dan heb je de fotografen voor jullie bruiloft gevonden! Vooraf maken we uitgebreid kennis met elkaar en kunnen we alle wensen voor de bruiloft bespreken. Nadat wij weten wat jullie wensen zijn, sturen wij jullie onze offerte.

wacht niet te lang met boeken. Gemiddeld boekt een bruidspaar 6 maanden voor hun bruiloft.