Hallo, wij zijn Peter De Vlieger en Nikita Van Heyste (man&vrouw), het hart en de ziel van Photogenic! Gevestigd in Eeklo ligt tussen Gent en Brugge, we zijn meer dan alleen fotografen - we zijn kunstenaars, verhalenvertellers en momentenvangers, gespecialiseerd in huwelijks- en evenementfotografie. 

Ik, Peter, ben de hoofdfotograaf, en Nikita is mijn geweldige second shooter en beheerst alles op administratief vlak. Samen vormen we een creatief dynamisch duo dat jullie speciale dag vlekkeloos zal vastleggen. Met ervaring, passie en onmiskenbaar oog voor detail, zorgen wij voor onvergetelijke herinneringen. 

jullie bruiloft of evenement op de beste mogelijke manier vastgelegd worden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Laat ons jouw speciale momenten vereeuwigen!
Het leven draait om mensen, momenten & emoties die we willen vasthouden..


Onze passie zit in het vastleggen van emoties, spontane momenten en de schoonheid van jullie liefde. Wij geloven dat elke bruiloft uniek is en streven ernaar om jullie persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen in onze foto's.

Met ons aan jullie zijde, kunnen jullie erop vertrouwen dat jullie bruiloft voor altijd wordt vastgelegd op een manier die jullie keer op keer zal laten glimlachen.

EEN HUWELIJK IN HET BUITENLAND PLANNEN?


Reizen

Als je buiten België gaat trouwen en je wilt dat ik je prachtige evenement fotografeer, contacteer ons gerust en we bekijken de mogelijkheden.


ITAlie


zwitserland


frankrijk


Nederland

Spanje


engeland


Australie


Hawai

Revieuws
1 / 4

Nordin Hofkens

Wij hebben onze trouwfoto's laten vastleggen door Peter en Nikita en wij zijn super tevreden met het resultaat!
Deze mensen doen hun "job" echt met passie en plezier niets is hun teveel gevraagd en alles wordt altijd gedaan met een grote glimlach!
Het contact verliep zeer vlot, we hadden een kennismaking en konden al onze wensen ineens bespreken. En wat ik hier zo mooi aan vond was dat op de dag van de trouw zij perfect wisten wat wij toen hadden besproken en hier allemaal rekening met hielden.

1 / 4

Uw bruiloft draait helemaal om u, uw familie en dierbare vrienden. Wees je ware zelf. Toon je leuke, eigenzinnige persoonlijkheid. Doe de dingen waar je blij van wordt. Hard lachen. Langzaam zoenen. Knuffel stevig.


Ik zal er zijn om alles vast te leggen en je te helpen deze mooie herinneringen een leven lang te bewaren