Wij zijn Peter en Nikita, twee gepassioneerde fotografen die gespecialiseerd zijn in Huwelijk- en lifestylefotografie. Hiernaast doen wij ook newbornshoots. We zijn er sterk van overtuigd dat het leven een kostbaar geschenk is dat bedoeld is om gekoesterd te worden, en familie is ronduit geweldig. Met dit in gedachten nodigen we jou en je dierbaren van harte uit om de magie van fotografie te ervaren in onze thuisstudio in Eeklo. Als alternatief reizen we graag naar een locatie naar keuze om die mooie mijlpalen vast te leggen voor de komende generaties.

Van de prachtige gloed van de zwangerschap tot de kleine tenen van pasgeborenen en het vrolijke gelach van gezinnen, we hebben een diepe waardering voor het maken van verbluffende en artistieke portretten van de belangrijkste personen in je leven. Deze portretten zijn niet alleen bedoeld om een enkel moment in de tijd vast te leggen, maar ook om een verhaal te vertellen dat van generatie op generatie zal worden doorgegeven.

We begrijpen dat elke familie uniek is en we zijn er trots op dat we de fotografie-ervaring kunnen afstemmen op uw stijl en voorkeuren. Of je nu een gezellige binnensessie wenst in het comfort van onze studio of een levendige buitenshoot midden in de natuur, we zijn toegewijd aan het creëren van een ontspannen en plezierige sfeer die de essentie en schoonheid van je gezin naar voren brengt.

Onze studiosessies zijn perfect voor zwangerschapsshoots, lifestyle newbornsessies, minisessies, melkbadfotografie, cake smash fotoshoots en portretshoots.

Niets geeft ons meer voldoening dan tevreden klanten die blij zijn met hun foto's en die genoten hebben van hun fotosessie-ervaring. Wij hopen dat je jezelf thuis voelt en een kijkje neemt in het soort foto's dat we samen kunnen maken. Wij leggen graag jouw tijdloze herinneringen vast in onze home studio of op verplaatsing of bij jou thuis voor een professionele baby-, familie-, zwangerschaps- en newbornfotografie,lifestyle fotoshoot.
Thuisstudio: Optie 1


Prijs: €110


Wat is inbegrepen?


1 uur fotografie

10  afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie die je kunt kiezen uit een online galerij. Uw foto's zijn binnen twee weken online beschikbaar.


Extra optie:


€7 /extra foto of bij aankoop van alle foto's -10%
Thuisstudio: Optie2


Prijs: €220


Wat is inbegrepen?


2 uur fotografie

20 afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie die je kunt kiezen uit een online galerij.

Uw foto's zijn binnen twee weken online beschikbaar.


Extra optie:


€5/extra foto of bij aankoop van alle foto's -25%


lifestyle fotoshoot op locatie Optie 1


Prijs: 145€


Wat is inbegrepen?


1 uur fotografie

10 afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie, naar keuze uit een online galerij.

Vervoer incl.

Uw foto's zijn binnen twee weken klaar en worden online geplaatst.


Extra optie:


€7 /extra foto of bij aankoop van alle foto's -10%


lifestyle fotoshoots op locatie Optie 2


Prijs:290€


Wat is inbegrepen?


2u fotografie

20 afgewerkte afbeeldingen in hoge resolutie, naar keuze in een een online galerij​

Vervoer incl.

Uw foto's zijn binnen twee weken klaar en worden online geplaatst.


Extra optie:


€5 /extra foto of bij aankoop van alle foto's -25%